SuperBlog 2017 –prima participare la un concurs de bloggeri (II)

Publicat de

 

Această prezentare necesită JavaScript.

Partea II

 

 

A fost gala, a fost blog! A fost gala SuperBlog.

Deși în săptămâna aceea emoțiile au fost la cote maxime, inițial nu știam dacă să mă duc sau nu la gala. Nu am avut timp să merg la gară să iau bilet așa că m-am dus cu mașina…  Sala de restaurantului,  era pregătită pentru festivitatea ce urma să se desfășoare. Am primit camera în care trebuia să mai stau cu o colega blogger din Cluj, dar nu a venit.  Camera, avea vedere spre pârtia din Poiana Brașov.

Jos la parter, se vedea locul de joacă pentru copii și două pisici, care erau zburlite de frig. Gândindu-mă, la Zuzi meu am sistat orice apropiere de inculpații înghețați ai munților. Am savurat peisajul, la un capucino, care mă aștepta în cameră și pentru că setea se jucase cu papilele mele până la gală nu a mai rămas un strop de apa. Spre 15.00 cobor și eu în sala și mă așez la prima masă, plină de bllogeri.  Ne aștepta o gustarea, frumos asezonată stil, bufet suedez,  online-ul se mutase la Poaină, eram offline.  Vorbim de concurs, păreri, impresii, povești frumos conturate, mai erau și alții participanți la primul concurs.  Urcăm în camere să ne  pregătim, că de până la 18.00 mai era puțin. Pe la 17:00 cobor  definitiv așteptând să înceapă gala. Claudia Pătrașcu,care am cunoscut-o atunci, este  manegerul de comunicare  la SwissPlans.bizz ne așează pe noi bobocii la masa piticilor în blogging.

Gala începe, se prezintă sponsorii se citește clasamentul de la ultimul la primul blog. Au fost 27 de probe, s-a scris la foc continuu! Am luat și note mici și note mari, dar am ajuns la final. Câștigătoarea concursului a  fost Dana Afrăsinei. Am cunoscut oamenii frumoși și oameni care scriu și le place ce fac. E ușor  a scrie versuri când nimic nu ai a  spune. Competiția, este cea mai longevivă din bloggosferă, la anul va împlini 10 ani . Am plecat cu sufletul plin de bucurie. Cred că sunt printre ultimii care scriu,  pentru mine a fost un lucru minunat.  Probele îți puneau imaginația la întrecere neuronii alergau veseli, iar pixul dansa pe hârtie.

GalaSuperblog s-a desfăsurat la Poiana Brașov Hotel Royal, sponsor la două probe din concurs, care ne aștepta cu brațele deschise.Royal ne-a trimis în competiție cu două probe, am scris aici și aici 

Regula, spune că fiecare participant când ajunge la microfon să spună ceva, am spus și dar numai știu, aveam emoții, camerele  erau aproape de mine, iar colegii când m-am dus m-au aplaudat, gata mă topisem deja. Am spus ceva și am fugit, era prima dată când țineam un microfon în mână!

Partenerii media participanți în competiție:

 

Sursa: aici

Am stat un pic să mă gândesc ce înseamnă munca din spatele unei asemenea compeții, e colosală, probabil, dar atâta timp cât îți place ce faci nu contează și le urez:

Felicitări, pentru munca depusă pentru noi, cei mici și cei mari

Felicitări, participantilor ;

Felicitări, câștigătorilor :

  1. Dana Afrsinei, locul I,
  2. Dana Todor, locul II,
  3. Mădălina Sultan,  locul III.

Eu le MULȚUMESC! tuturor celor care m-au susținut și m-au suportat pe toată perioada concursului.

Crăciun fericit!

 

Nicoleta Cristea

22.12.2017

2 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s