EDIFIER – Sunetul perfect pentru tine și familia ta

Publicat de

E25HD-Luna-Eclipse-Home-Theatre

Ziua șoțului, ei Mihai se apropie cu pasi repezi și trebuie să-i facă un cadou special, pasiunea lui pentru sistemele audio, era soluția salvatoare în acest caz o să îi cumpere niște boxe. Fratele lui, Mihai își cumpărase de curând un sistem de boxe EDIFIER , cu un design deosebit, le montase în sufragerie, arătau tare frumos.

Mihaela concepe un mail, dar numai are răbdare să aștepte răspunsul, așa că se hotărăște, să sune pentru a putea fi pusă mai ușor în temă. Sunetul poate îmbrăca un milion de forme, iar când vine vor de performanță tehnologia își spune cuvântul, adică trebuie să fie ceva wow, bine că nu a văzut Mihai, boxele  fratelui, decât din poze, că altfel îți cumpăra de mult. 

Operatoarea de la capătul firului răspunde politicos.

Bună ziua, numele meu este M.D. cu ce vă putem ajuta?! 

– Bună ziua, aș dori și eu un cadou pentru soțul meu, din gama EDIFIER,  boxe, sisteme audio! Trebuie să recunosc că nu știu prea multe despre ei. De când sunt pe piață?! întreabă Mihaela .

Gama de produse audio EDIFIER este  pe piață din anul 1996, se ghideazază pe conceptul pasiune pentru sunet, design și calitate , o interfață elegantă. Pentru soțul dvs, v-aș recomanda un, Sistem de boxe 2.0 Edifier R2730DB, cu Telecomandă wireless, construite din lemn MDF,Conectivitate: RCA, Bluetooth, Optical, Coaxial, 

1_H1pKKgmX_BkC6rplMe.jpg

Da sună bine, au un design, frumos, luxos . Ar putea sta foarte bine în sufragerie. Pentru el, ar fi un cadou perfect, dacă va fi mulțumit, voi fi și eu. zise Mihaela ca pentru sine. 

Comanda dacă, vă hotărâți o puteți plasa on-line pe sitte-ul nostru. Produsele dorite vor fi livrate în 24 de ore. încheie operatorea. Dacă mai aveți întrebări vă stăm la dispoziție! zise operatoarea.

Da, mulțumesc, ziua lui este vineri, deci ar trebui să fac comanda  probabil miercuri. Altceva vroiam să vă întreb. zise Mihaela .

–  Da, spuneți, vă ascult ! venii răspunsul operatoarei.

–  Aș dori și pentru fiul meu o pereche de căști, pentru că cele care le avea le-a pierdut. ce îmi recomandați. întreabă Mihaela .

Pentru fiul dvs. v-aș recomanda cu drag. Căști EDIFIER Stereo, microfon pe cască, control volum pe fir, black, „K550” .

Da, sună bine! băiatul meu va fi foarte încântat. zice ea fericită de surpriza care era pe punctul să o ofere celor dragi.

Mihaela, apelează la comanda rapidă on-line, completează datele personale: nume prenume, adresa, iar la secțiunea obervații adaugă : Doresc acest sistem de boxe pentru soțul meu, care își va serba vineri ziua de naștere. Trebuie, să recunosc că sunt încântată de amabalitate cu care, reprezentanți dvs. au avut plăcerea să mă servească.  

H850-Music

Comanda a fost primită  rapid, numai bine pentru a putea marca surpriza care îl aștepta pe Mihai la venirea acasă.

În ziua aniversară, Mihai dă un telefon că va întârzia, cumva o jumătate de oră pentru că trece  pe la un coleg care abia și-a cumpărat un sistem de boxe EDIFIER, vrea să îl vadă cum arată, că poate își va face și el o comandă luni, că azi este prea târziu să plaseze comanda.

 

Articol scris pentru Superblogproba 19

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s